Vår samarbeidspartner for det diggeste utstyret!

ADDICTED - NORGES NYE ACTIONSPORTBUTIKK - SURF - SNOWBOARD - SYKKEL - SKATE - KLATRING

Addicted er spesialisten på alle typer surf-sporter, snowboard, terrengsykkel, skate og klatring.

Addicted fører kun de beste merkene innen hver kategori slik at du skal få den aller beste opplevelsen når du surfer, skater, snowboarder, sykler eller klatrer. Addicteds misjon er å gi så mange de kan den ultimate opplevelsen av natur og action til en fornuftig pris.

Innen surf, er de din spesialist på Kiting, (Wing)Foiling, Windsurfing, Stand Up Paddling (SUP) og Bølgesurfing. De som driver butikken er selv dedikerte utøvere, tidligere bl.a. på internasjonalt toppnivå innen windsurfing, og de er ute etter å nyte hvert sekund på vannet, og elsker å teste ut sine egne grenser. De er konstant på søken etter den ultimate følelsen, og tester stadig nye og gamle merker for alltid å være sikre på at de kan hjelpe deg med det utstyret som gir deg den ultimate opplevelsen på brettet, setet eller i fjellveggen. De har fokus på sikkerhet, kvalitet og den gode opplevelsen slik at du kan konsentrere deg om å utvikle og leke deg, og ikke minst holde deg varm og komfortabel slik at du kan holde på i timevis.

Addicted finner du på nettet på addicted.no, og i butikken deres i Vestby Storsenter. De legger sin ære i å hjelpe deg med å plukke ut det utstyret du vil ha mest glede av, og du kan forvente topp service og oppfølging. Merkene deres er blant det aller råeste i hver kategori, og innen surfsportene kan bl.a. nevnes: Reedin, Airush, Slingshot, Moses, NSP, KT, NeilPryde, JP, Goya, Quatro, Patrik, Ezzy, AL360, Rip Curl, m.fl. Ta en nærmere titt på deres nettsider og besøk de i godtebutikken i Vestby for en god handel!